برای توسعه گردشگری هرسین و غرب کشور از هیچ تلاشی  دریغ نخواهیم کرد

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با تأکید بر عزم جدی مجموعه مجلس برای حمایت از توسعه گردشگری در استان کرمانشاه، به‌ویژه شهرستان هرسین، گفت: با هماهنگی و پیگیری‌های مستمر، منابع لازم برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری و حمایت از صنعتگران و فعالان حوزه گردشگری در دستور کار قرار گرفته است و طی هفته آینده به استان کرمانشاه ابلاغ خواهد شد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امروز پنجشنبه اول آبان‌ماه محسن فتحی، رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، در نخستین جشنواره پیاز و گردو شهر هرسین اظهار کرد: اطمینان داشته باشید برای توسعه گردشگری هرسین، استان کرمانشاه و منطقه غرب کشور هیچ تلاشی را فروگذار نخواهیم کرد. 

رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی افزود: سال‌ها از فقدان بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های فراوان این منطقه گلایه داشتیم و یکی از دلایل آن نبود مدیران بومی و آشنا با ظرفیت‌های این خطه بود.

او ادامه داد: امروز که خود را از اهالی این دیار می‌دانم، وظیفه دارم با تمام توان در مسیر رشد گردشگری این منطقه گام بردارم.»

 محسن فتحی گفت: من دوران دانشجویی خود را در کرمانشاه گذرانده‌ام و خود را فرزند این سرزمین می‌دانم. در خانه ملت نیز هر آنچه در توان داشته باشم برای اعتلای گردشگری غرب کشور و زاگرس با همکاری و همفکری مسئولان محلی، به‌ویژه حاج آقای احمدی نماینده شهرستان هرسین، به کار خواهم گرفت.

فتحی با اشاره به بازدید انجام‌شده از ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی شهرستان هرسین تصریح کرد: با دستور نماینده مردم شهرستان هرسین در مجلس شورای اسلامی مقرر شد منابعی برای حمایت از توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت به صنعتگران و فعالان این حوزه فراهم شود، ما این دستور را اجابت کردیم و قول مساعد برای تخصیص و ابلاغ اعتبارات لازم را داده‌ایم. 

او ادامه داد: ان‌شاءالله این تصمیم هفته آینده به استان کرمانشاه ابلاغ و زمینه اجرای آن فراهم خواهد شد.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در پایان، ضمن قدردانی از مردم میهمان‌نواز هرسین، تصریح کرد: از حضور صمیمی و گرم مردم در شهر ملی گلیم‌بافی صمیمانه سپاسگزارم و دست تک‌تک همشهریان عزیزم را می‌بوسم. امیدوارم با همدلی و همکاری، شاهد شکوفایی گردشگری و رونق اقتصادی در این منطقه باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404080100036
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha